- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
A touchpad 2 ujjas görgetését hol tudom megfordítani? Merre keressem? Köszi
-
cibus
senior tag
válasz
IstvánLászló #9041 üzenetére
Sajnos ma már 16 kellene minimum igen, viszont van ez az iroda laptop, amire direkt azért raktam a w10 helyett inkább egy linuxot, mert csak 8 van benne , ráadásul a proci is régi. Szerintem ahogy eddig nézegettem, el fog így boldogulni ez a gép. A belakott win teljesen megölte már kb. Egy friss win persze csodákat tett volna, de csak ideig-óráig
-
cibus
senior tag
válasz
IstvánLászló #9034 üzenetére
A discord oldaluk van tagsághoz kötve, régóta, hogy így zárják ki a trollokat és egy építő közösség legyen. Amiket csinálnak, pl linuxok, azok természetesen ingyenesek bárkinek.
-
cibus
senior tag
válasz
IstvánLászló #9031 üzenetére
Pl az tetszik, hogy a progik nagyrészét telepítettem és eszik 1.5giga ramot. És lehet még sokat mondtam, mert telepítés után 850mega körül volt. Iroda laptopnál nagy előny
Egy friss win 10 meg 2.6? -
cibus
senior tag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
Tudja hogy mik a felesleges cuccok amik lassítják, azt miért ne gyomlálhatná ki? Plusz az első bejelentkezéskor van egy programválasztó , csak be kell pipálni mit akarsz hogy települjön, és automatán csinál mindent. ez volt számomra a legnagyobb érv, nem lesz tele szeméttel, plusz attól hogy ők így bekonfigurálták előre, attól még utólag minden változtatható saját ízlése és utána egy rém egyszerű backuppal el lehet menteni mindent egy későbbi visszaállításra, telepítésre. Szerintem zseni, főleg kezdőként. És nagyon nagyon gyors rendszer.
Persze lehet van akinek ez nagyon nem tetszik, de szerencsére nem kötelező ezt a rendszert használni -
cibus
senior tag
válasz
Sz_Imre #9024 üzenetére
Sajnos még semmi tapasztalatom, összehasonlításom nincs, ez a legelső Linux amit telepítettem és használok, egyáltalán láttam élőben linuxot, de RP1 videója alapján megtetszett és azóta próbálkozom vele. Eddig tetszik, bár szűz linuxosként biztos nem a legjobb kezdés, de majd csak beletanul az ember. Gyerekként sem Windows-sal születtünk
-
cibus
senior tag
Sziasztok. Van valami olyan app linuxra (laptopra), ami nem engedi mondjuk 60% fölé tölteni az aksit, ha állandóan áramon van, hogy védje az aksit? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest