- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
growler
üzenetére
Anno körbejártam az SSD/Trimmelés/Linux témát, amikor megvettem az első SSD-met (SATA). Én azt szűrtem ki, hogy vagy
discardazfstab-ba, vagysystemd service. Ez disztrónként változik, ki melyiket preferálja. Az tény, hogy Arch-on tényleg rád van bízva, hogy melyiket választod.
Aztán van olyan is, hogy atrimmparancs az SATA szabvány. Az NVME/PCIE szabványhoz meg adiscard(online/realtime trimmelés) áll közelebb.
Ezt a témát lenne jó körbe járni, mert már nekem is vannak M.2 SATA/NVME SSD-im is.
Szóval jó témát vetettél fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB