Hirdetés
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Próbáltam más megoldással és kiderült, hogy a ppd egy "rastertoqpdl" nevű filtert keres, ami nincs.
Kerestem a Xerox oldaláról letöltött driverben, de ott sem találtam.
Aztán gondoltam egy nagyot és annak ellenére, hogy nincs a támogatott listában, felraktam a letöltött drivert.
Akadt közben 1-2 hibaüzenet, illetve úgy látom a gui-hoz qt kellene neki és nekem gtk van, de text módban végül felment a driver és hozzá is adta.
Viszont most hálózati nyomtató lett (localhost) és minden nyomtatásnál autentikációt akar.
Nem tudom ezt hogyan lehetne beállítani.
Felvettem újra a nyomtatót más névvel, de az USB lett kiválasztva kapcsolatnak. Így erről a gépről tudok nyomtatni már, ami igazából elég is.Viszont érdekel most, hogy localhost-on is elérhető, hogy miként lehetne hálózatosra megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB