Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Eszemágában sem volt az xmonad-ot kipróbálni. Pont a Haskell miatt. Csak az xmobar-t konfigoltam volna be, mint a polybar-t. Az még nem lett volna vészes, de így hogy ennyi csomaggal operál...Így már nem érdekel az összehasonlítás, hogy mennyi erőforrást ehet.
Amúgy a chmod-chown témára visszatérve nekem van egy a winyón egy sda3-as partíció, amit felmountoltam a /home/Data alá, és muszáj volt chmod 744-et használnom a 644 helyett, mert a vifm az sxhkd-s billentyűparancsra nem akart megnyílni. Egész pontosan a super + enter- re van beállítva, ami kiadja az st -e vifm /home/Data /home/Data parancsot. De ez csak akkor fut le, ha 744-esre vannak beállítva a jogok. 644 esetén csak egy villanás van, és semmi nem történik. Az érdekesség, hogy ha a konzolban adom ki az st -e vifm /home/Data /home/Data parancsot, akkor rendben megjelenik. Pedig a bsowm+sxhkd configja ugye a /home/shyciii alatt van, valahogy mégis gondja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB