- Honor Magic V2 - origami
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7849 üzenetére
Alapból elég ronda, de át lehet témázni normálista, rendes Gtk-téma, jobb panel, normális háttérkép, azért ki lehet belőle faragni jót. Ez az egérszürke, kerekített, paktányemblémás téma szerintem is gáz, azt nyilván nem érdemes default-on hagyni. Ízlésük sose volt az Xfce-seknek, ezt meg kell nekik bocsátani. Védelmükre legyen mondva, hogy próbálnak valami egyedivel előrukkolni, csak az esztétikai érzékük nincs meg hozzá szegénykéknek.
Nálam vágólapkezelésre clipmenud megy. Notification nincs, mert csak nincs rá egyszerűen szükségem, felcsatolásnál sem. Asztali ikonok nem keveset tudnak fogyasztani sajnos, ezt már régen tapasztaltam.
Az Xfce még a Gtk2-es időkben volt sovány, mióta áttértek Gtk3-re, és bevezettek új feature-öket, azóta már inkább a nehezebb súlycsoportban indul, mint a könnyebben. Ugyanez igaz az LXDE-t váltó LXQt-re is. Épp ezért, régen gyenge gépre még javasoltunk Xubuntut meg Lubuntut, ma már ezeket meg sem említem, mikor valaki régi/gyenge gépre keres disztrót. Lassan már az MX is határeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest