Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Shyciii #7849 üzenetére

Alapból elég ronda, de át lehet témázni normálista, rendes Gtk-téma, jobb panel, normális háttérkép, azért ki lehet belőle faragni jót. Ez az egérszürke, kerekített, paktányemblémás téma szerintem is gáz, azt nyilván nem érdemes default-on hagyni. Ízlésük sose volt az Xfce-seknek, ezt meg kell nekik bocsátani. Védelmükre legyen mondva, hogy próbálnak valami egyedivel előrukkolni, csak az esztétikai érzékük nincs meg hozzá szegénykéknek.

Nálam vágólapkezelésre clipmenud megy. Notification nincs, mert csak nincs rá egyszerűen szükségem, felcsatolásnál sem. Asztali ikonok nem keveset tudnak fogyasztani sajnos, ezt már régen tapasztaltam.

Az Xfce még a Gtk2-es időkben volt sovány, mióta áttértek Gtk3-re, és bevezettek új feature-öket, azóta már inkább a nehezebb súlycsoportban indul, mint a könnyebben. Ugyanez igaz az LXDE-t váltó LXQt-re is. Épp ezért, régen gyenge gépre még javasoltunk Xubuntut meg Lubuntut, ma már ezeket meg sem említem, mikor valaki régi/gyenge gépre keres disztrót. Lassan már az MX is határeset.

Új hozzászólás Aktív témák