-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7710 üzenetére
De, a feh GUI-s progi, ha elindítod magában, akkor is működik, feltéve, hogy az adott mappában van képfájl. Nem sok az a 4-5 menü, de grafikus. Nyilván ez nem olyan nagy baj, de akkor sem tisztán CLI-s. mpv sem, de még mindig a legjobb lejátszó. Megjegyzem, hogy a CLI nem fontos azoknál a programoknál, amik úgyis grafikus képet nyitogatnak, pl. pdf/kép/videónéző/szerkesztő, stb.. VLC-vel nem az a baj, hogy GUI-s, hanem hogy rohadt bloat. És ezt nem csak függőségekre és memóriafoglalásra írom, hanem bugosságra, és tényleges prociigényre is, gyenge gépeken az a videó, ami mpv-ben folyamatos lejátszású, VLC-ben durván akad.
A webes Transmissionnek az a lényege, hogy böngésző minden gépen van, mindig fut jó esetben, semmi pluszt nem kell hozzá nyitogatni. Míg ha a legminimálisabb CLI klienst is használod hozzá, az többet foglal, mint a már eleve fent lévő böngésző. Meg webes interface-nél szét van választva a szerver-kliens, ezért távoli gépről is tudod irányítani, amit nem webes megoldásnál nem tudsz megtenni.
Nekem hiányzik a qBittorrent, mert a legjobb torrentkliens, még a bloatságát is elnéztem, de a fejlesztői töketlenkednek sorban, új verziókor nem követik le a libtorrent-rasterbar lib változásait. Merő lustaságból, és ebből elegem lett, így dobtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest