- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
free -mtotal used free shared buff/cache availableMem: 3394 644 157 159 2593 2548Swap: 0 0 06.7GB-os anyagnál, 60MB/s letöltési sebesség mellett.
RPI topikban ezt az okosságot kaptam. [link]
Azért látszik kevesebbnek a mem, mert az RPi integrált GPU-jának 512MB van megadva.
A rendszer 32 bites (armv7l) A 64 bites még annyira sem hivatalos mint ez, illetve majdnem minden update után hegeszteni kell rajta valamit...Természetesen SSD-röl fut a rendszer.
Jah igen Chromium! Ugye én 2003 óta használtam FF-et, de egyik nap gondoltam teszek egy próbát a Chromium-al már csak azért is, mert a 87-töl már alapból hozza a wayland támogatást. (jelenleg 85-nél jár)
Már az első indításnál feltűnt, hogy a valami eszeveszett sebes
Az ARM-es FF ehhez képes egy kövület. Uccu neki kapcsoltam is egy VA-API-t és áhhh, nem akarom elhinni amit látok, valami eszméletlen mennyire más élmény mint a róka. Erősebb, x86 hardware-en nem jön ki a különbség, de itt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az ARM-es FF ehhez képes egy kövület. Uccu neki kapcsoltam is egy VA-API-t és áhhh, nem akarom elhinni amit látok, valami eszméletlen mennyire más élmény mint a róka. Erősebb, x86 hardware-en nem jön ki a különbség, de itt...
BoB