Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz Frawly #7396 üzenetére

systemd@ dolgot még a kérdés után kigugliztam, de azért köszönöm! :)
    A spi-be belenyugodtam, másnak sem tetszik, ez van.

A qbittorrent-nox nálam magával hozta a qt5-base csomagot, de nem ezért szedtem le. Egyszerűen csak mindenre (is) bőven elég a jóval kisebb rtorrent-ps :) ami valószínűleg ugyanúgy nem tud sorakoztatni mint az rtorrent, lévén ez nem fork hanem az eredeti rtorrent kozmetikázva.
    De ha már itt tartunk: az új rtorrent verzióval nem használható a régi rtorrent.rc config file. Viszont nekem valami oknál fogva nem sikerül beállítanom azt, hogy ~/Downloads legyen a watch directory de úgy, hogy ne hozza létre a watch mappát, hanem csak figyelje *.torrent fájlt, aztán az itt felvett torrentet az /mnt/PiDirve1/Downloads -ba húzza be de szintén úgy, :) hogy ne hozzon létre session (incomplite stb) foldert, csak mentse a tartalmat és kész.
    Mondjkuk ez utóbbit még meg tudnám szokni, mármint hogy van az /mnt/PiDirve1/Downloads alatt egy session folder, de akkor a letöltés végeztével mozgassa át a kész tartalmat a Downloads alá.

Az rtorrent.rc idevonatkozó része:

## Instance layout (base paths)
    method.insert = cfg.basedir, private|const|string, (cat,"/home/alucard/rtorrent/")
    method.insert = cfg.download, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"download/")
    method.insert = cfg.logs, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"log/")
    method.insert = cfg.logfile, private|const|string, (cat,(cfg.logs),"rtorrent-",(system.time),".log")
    method.insert = cfg.session, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),".session/")
    method.insert = cfg.watch, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"watch/")

## Create instance directories
    execute.throw = sh, -c, (cat,\
    "mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\
    "\"",(cfg.logs),"\" ",\
    "\"",(cfg.session),"\" ",\
    "\"",(cfg.watch),"/load\" ",\
    "\"",(cfg.watch),"/start\" ")

Szerintem a Create instance directories alatt van a "hiba" pontosabban ott van beállítva alapértelmezetten a makedir a fentebb említett watch mappára.

Új hozzászólás Aktív témák