-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
systemd@ dolgot még a kérdés után kigugliztam, de azért köszönöm!
A spi-be belenyugodtam, másnak sem tetszik, ez van.A qbittorrent-nox nálam magával hozta a qt5-base csomagot, de nem ezért szedtem le. Egyszerűen csak mindenre (is) bőven elég a jóval kisebb rtorrent-ps
ami valószínűleg ugyanúgy nem tud sorakoztatni mint az rtorrent, lévén ez nem fork hanem az eredeti rtorrent kozmetikázva.
De ha már itt tartunk: az új rtorrent verzióval nem használható a régi rtorrent.rc config file. Viszont nekem valami oknál fogva nem sikerül beállítanom azt, hogy ~/Downloads legyen a watch directory de úgy, hogy ne hozza létre a watch mappát, hanem csak figyelje *.torrent fájlt, aztán az itt felvett torrentet az /mnt/PiDirve1/Downloads -ba húzza be de szintén úgy,hogy ne hozzon létre session (incomplite stb) foldert, csak mentse a tartalmat és kész.
Mondjkuk ez utóbbit még meg tudnám szokni, mármint hogy van az /mnt/PiDirve1/Downloads alatt egy session folder, de akkor a letöltés végeztével mozgassa át a kész tartalmat a Downloads alá.Az rtorrent.rc idevonatkozó része:
## Instance layout (base paths)
method.insert = cfg.basedir, private|const|string, (cat,"/home/alucard/rtorrent/")
method.insert = cfg.download, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"download/")
method.insert = cfg.logs, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"log/")
method.insert = cfg.logfile, private|const|string, (cat,(cfg.logs),"rtorrent-",(system.time),".log")
method.insert = cfg.session, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),".session/")
method.insert = cfg.watch, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"watch/")## Create instance directories
execute.throw = sh, -c, (cat,\
"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\
"\"",(cfg.logs),"\" ",\
"\"",(cfg.session),"\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/start\" ")Szerintem a Create instance directories alatt van a "hiba" pontosabban ott van beállítva alapértelmezetten a makedir a fentebb említett watch mappára.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest