Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most néztem, kimaradt a „se”. Úgy akartam, hogy a „JOE se rossz”, magyarán az is jó, csak nem népszerű, nem vonz sok embert, mert eleve WordStar-t kevesen használtak. Fáradtan nem kéne fórumozni.
(#7171) sati: az a kiindulóprobléma a vágólappal, hogy az X-es alkalmazások látják egymás vágólapját, de a waylandes alkalmazásokét nem látják. És fordítva is igaz. Ha a FF-ot átkapcsolod Wayland-módba, akkor ugyan látni fogja a waylandes alkalmazások vágólapját, de cserébe akkor az X-esekét nem látja.
A Wofi-ról hallottam, de még nem próbáltam. De ez a bemenu teljesen új, arról még nem is hallottam, hétvégén kipróbálom. Nálam jól megy a dmenu, még sose fagyott. Olyan viszont előfordult régebben, akkor is nagy ritkán, amikor néha úgy marad a képernyőn, és akkor nem lehet eltüntetni. Mostanában nem futottam bele.
-
Archttila
veterán
Ne sajnáld. Tegnap lefekvés előtt nekiültem egy kicsit konfigolni és meglepődve tapasztaltam, hogy van copy/paste
így pillanatok alatt belőttem a fontokat (köszi a subpixel tippet
) a swaybar-t waybar-ra cseréltem amit témáztam (a menükre még nem volt időm) szóval így már egész pofás a UI
egyszerűen imádom 
Szerintem arról lehet szó amit korábban is írtál, mégpedig hogy FF (about:config) alatt is engedélyezni kell a Wayland-et. (csak gondolom akkor ugrik a copy/paste) de ezt az esti film után még lehet meglesem.jah igen!
Az egyik frissítés után a dmenu fagyasztotta a gépet, így tettem egy próbát a Wofi-val (ami nekem annyira nem tetszett), szóval hamar repült. Kis keresés után rátaláltam a nativ bemenu-re, így most azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így pillanatok alatt belőttem a fontokat (köszi a subpixel tippet
) a swaybar-t waybar-ra cseréltem amit témáztam (a menükre még nem volt időm) szóval így már egész pofás a UI
egyszerűen imádom 
BoB