Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most néztem, kimaradt a „se”. Úgy akartam, hogy a „JOE se rossz”, magyarán az is jó, csak nem népszerű, nem vonz sok embert, mert eleve WordStar-t kevesen használtak. Fáradtan nem kéne fórumozni.
(#7171) sati: az a kiindulóprobléma a vágólappal, hogy az X-es alkalmazások látják egymás vágólapját, de a waylandes alkalmazásokét nem látják. És fordítva is igaz. Ha a FF-ot átkapcsolod Wayland-módba, akkor ugyan látni fogja a waylandes alkalmazások vágólapját, de cserébe akkor az X-esekét nem látja.
A Wofi-ról hallottam, de még nem próbáltam. De ez a bemenu teljesen új, arról még nem is hallottam, hétvégén kipróbálom. Nálam jól megy a dmenu, még sose fagyott. Olyan viszont előfordult régebben, akkor is nagy ritkán, amikor néha úgy marad a képernyőn, és akkor nem lehet eltüntetni. Mostanában nem futottam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB