Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Az biztos, hogy nagy előrelépés lesz az az újabb asztali konfig egy mobil AMD-s laptophoz képest. Az A6 asztali változatban sem túl erős proci, az A-s sorozatból szerintem az asztali A10, ami minimálisan elmegy szódával.
Asztali gép további előnye, hogy könnyebben bővíthető. Ha most a 4. gen i5 alatt már DDR4-et használsz, akkor később nem nagy befektetéssel váltasz Ryzen platformra, amihez csak procit és lapot kell venned, ami nem olyan rettenet nagy pénz, ha nem a legfelső kategóriából veszed. De ezzel a 4. gen i5-tel is el lehet lenni még hosszú évekig. Főleg olyan lájtos felhasználással, ha csak 10 fülön böngészel, meg linuxozol (ami eleve erőforrástakarékosabb, mint a Windows), arra még overkill is.
(#6836) Shyciii: elvileg a -Syu is elég. Az Syyu csak annyival több, hogy az mindenképp kierőszakolja a csomaglisták letöltését a tárolókból, akkor is, ha a legutóbbi listák óta nem történt benne módosulás. Ezt akkor érdemes csak megcsinálni, ha új tárolót vettél fel, de elvileg akkor sem muszáj.
Egyébként most engem is nyakon öntött egy nagy frissítés, így hogy beszélünk róla, nyomtam neki én is. 1 hete frissítettem, és mégis 401 csomag frissül 1276 MiB terjedelemben, és 5220 MiB-ot módosít a rendszeren
Előtte 2 hónapig nem frissítettem, és annyi idő alatt jött össze ugyanennyi frissítés, most meg 1 hét alatt, ez nem semmi. Az én update-em még nem futott le, de én nem számítok problémára, a pálcika WM meg a terminálos cuccok nem nagyon tudnak eltörni, annyi egyszerűek, hogy nincs rajtuk semmi bonyolítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Autós kamerák
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- YouTube
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Előtte 2 hónapig nem frissítettem, és annyi idő alatt jött össze ugyanennyi frissítés, most meg 1 hét alatt, ez nem semmi. Az én update-em még nem futott le, de én nem számítok problémára, a pálcika WM meg a terminálos cuccok nem nagyon tudnak eltörni, annyi egyszerűek, hogy nincs rajtuk semmi bonyolítás.
BoB