Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
Az Arch Wiki szerint fel kell tenni a qt5-wayland csomagot.
Nekem Gnome3 Waylanden és most SwayWM Waylanden nincs gondom a Qt-s alkalmazásokkal. Igaz most Sway-en egyedül a qBittorrentet használom, ami Qt-s, de az csak Qt4-es. Semmi baj nincs vele, nem fagy, pedig semmilyen spéci környezeti változót nem adok meg neki.
-
törölt tag
válasz
attilav2
üzenetére
Ilyen mélyen nem vágom egyik rendszert sem, mint Te. Úgy látom az Open SuSe most favorit nálad. Anno engem nem fogott meg, viszont van egy fork-ja is (ha lehet így mondani). Lehet találkoztál már vele, a Gecko Linux-ról lenne szó.
[link]
Ha van kedved és időd megnézni ebben a kontexusban, mint a Fedora-OpenSuSe összehasonlítást.
Igazából akkoriban még ennyire sem voltam képben a témában és nem jött át, hogy Gecko-ék mit tesznek hozzá az eredetihez. Nekem csak annyi maradt meg, hogy default Ubuntu betűkészlettel operálnak és több minden van "összegerebjézve", mindazokból a kellékekből, amiket az anya rendszerre utólag kell feltenni. Ilyen volt a Korora is a Fedora-ra épülve, már egy ideje inaktívak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB