- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Itt az első kép a Motorola Razr 70-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy időben használtam ezt a csomagot. Kíváncsi voltam a hardveres gyorsításra (akkor még működött), viszont a nagyobb baj ezzel, hogy pár lépéssel mindig le van maradva verziószámban, ami elég gáz, hogy ha épp súlyosabb hibákat javítgatnak (ami ez elmúlt időszakokban volt bőséggel a chromiumban).
-
Komoly képzelőerőd van!
Legalábbis az alapján, hogy a vaapi-t az nVidia-val hozod össze sűrűn. Szerintem az az Intelé, nVidia inkább vdpau vagy már én keverem?Ebben viszont le vagyok maradva, mit használnak ezek helyett a lejátszók? Nem wayland meg vulkan-os dolgokra gondolok.
Lehet hülyén halok meg, de próbáltam utána nézni és itt még ugyanúgy ott van a vaapi és a vdpau is. Nekem ez a GPU gyorsítás annyira sötét felhős téma, jobban, mint a többi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet, hogy azért is vagyok ezekhez nokedli, mert egyik gépemben sincs GPU?
No de valamit az integráltak is használnak.....Nem? De! -
vargalex
félisten
Ez utóbbit javasoltam én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Metal topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- Asustor NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis az alapján, hogy a vaapi-t az nVidia-val hozod össze sűrűn. Szerintem az az Intelé, nVidia inkább vdpau vagy már én keverem?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No de valamit az integráltak is használnak.....Nem? De!
BoB