- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Frawly
KDE-s Wayland? Most a Waylandnek nem az lenne az értelme, hogy egy egységes szabvány legyen, és mindenki azt használja? Most akkor ezt is mindenki csűri csavarja, és nem lesz egységes?
A LightDM-re az Arch Wiki azt írja, hogy támogatja a Wayland-et: https://wiki.archlinux.org/index.php/LightDM
Én élvezem a testreszabást. Jobban, mint egy agyontelepített kész DE-t használni. Engem az éltet, hogy bütykölhetek. Épp ezért tértem át Openbox-ra. Előtte megnéztem, hogy pl ki miket valósított meg Openbox, i3 alatt, és amik tetszettek, azokat egyenként a saját rendszeremen is megcsináltam. Volt amihez 2-3 perc alatt lehetett megoldást találni, és volt, amihez kellett fél óra is. A hosszabbak javarészt a notebook léte miatt voltal. Ilyen pl a fedél lecsukásakor zárolja a rendszert. Ezt teljes valójában meg sem találtam sehol az én felállásomhoz. De azt megtaláltam, hogy mi és hogyan vezérli a fedél lecsukásának eseményét. Az meg elég volt ahhoz, hogy módosítsam az én képemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest