Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ez az egyik hatalmas előny - szerintem - az Archnál, hogy te építheted össze alapelemekből az egészet, és még egy nem túl bugyuta kezdő is meg tudja csinálni, annyira jó a wiki.
S ahhoz képest, hogy elvileg instabilabbnak kellene lennie a verziós disztróktól, 3 és fél év alatt nem sok bajom volt vele. Persze akadt probléma is, nem tagadom, de Ubuntunál is voltak gondjaim, amikor még azt használtam. Azt nem is említve, hogy milyen sokat lehet tanulni a linuxról már csak a telepítéssel is, ráadásul terminálban dolgozni is nagyon megszerettem, hihetetlen, milyen könnyen meg lehet oldani dolgokat; megborzongok, amikor belegondolok, mennyi kattintás kellett volna egy-egy feladat megoldásához...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest