- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Akkor lehet Gyurmafigura volt, aki használja EFI partíció nélkül az UEFI bootot. Lehet azzal keverem, hogy te meg egész lemezes szoftveres titkosítást használsz titkosítatlan bootpartíció nélkül, az is olyan eset, amit nem sikerült megértenem.
Az Archra most haragszok. Újrahúztam bugok miatt, ugyanolyan bugos maradt, mint volt. Problémázik az Intel Modesetting driver és a NetworkManagerben lehal a Wi-Fi. Ez utóbbi problémát meg tudom kerülni, letiltottam a NetworkManagert, és bootkor automatikusan netctl-lel aktiválom a wifi-menu-ben wpa_supplicant-tal aktivált kapcsolatot.
Lehet lesz megoldás a Modesetting driverre is, az SDDM-et is átállítom Waylandre, nem csak a KDE Plasma5-öt. Így talán megszűnik ez a bug is.
Viszont a KDE továbbra is bugos, bezárok egy-két futó programot, Rendszerbeállítások, Konsole, erre jelenti a bugjelentő, hogy az alkalmazás összeomlott segfaulttal. De hiszen én zártam be. Meg a kernel is írogat hibákat leállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hardcore café
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest