Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Köszönöm a tippet, láttam egy tcp netbios hibát, azon kívül a read only hibákat dobott. Sajnos emiatt nem tudtam sehová lementeni a log file-t. Még a hálózatra sem engedett írni.
Újratelepítettem, de megint ezt csinálja.
Van 70GB szabad helyem az adat partíción, elkezdtem letölteni egy 10GB-os file-t. Kb. 20%-nál elhasalt, azt írja a Transmission, hogy nem tud írni.
A log szintén az írásra panaszkodik. A hdd-t archlinux alól partícionáltam, formáztam.
Samba, Transmission, minidlna, meg egy pogoplug szolgáltatáson kívül semmi nincs rajta, Esetleg ezek közül valamelyik zavarodik meg? Esetleg a hdd-vel nem kerek valami?
Megköszönném, ha lenne valami ötlet...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB