Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_
üzenetére
Létrehoztam egy új felhasználót, a régit töröltem. Elképesztő, de amint beléptem, eltűnt a hangerő ikon, nem volt hangkártya az eszközök között, nem volt hangerő média gomb és így tovább. Mintha a felhasználónak "nem lenne jogosultsága a hangkártyához". Valamelyik oldalon olvastam ilyen problémáról talán éppen a Manjaróval kapcsolatban, de nem találom. Root felhasználóval belépve minden működik flottul. Amíg nem lépek be felhasználóval, addig a bejelentkező képernyőn van hangerő ikon és működnek a média billentyűk. Ha belépek, nincs hangkártya, de működik. Egyedül a beállításokban nincs ilyen hardver és kézzel lehet állítani a hangerőt, de minden alkalmazásban külön kell, egymástól függetlenül működnek. Letiltom a fő hangerőt, de a Yotube pl nyomja ezerrel. Ott is le kell venni kézzel. És fordítva ugyan így. Lehet ezzel együtt élni, de néha érdekes. A main hangerő nulla, bejön egy honlap és a hangerőtől és az ijedségtől majd hanyatt vágom magam.

-
spammer
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Szerintem elég egy ~/.config mappa átnevezés első körben (mondjuk .config.bak). Akkor kiderül, hogy a felhasználói beállításokban van-e a hiba (értelemszerűen átnevezés után ki kell lépni és újra be kell jelentkezni, ekkor lehet, hogy létrehoz magának majd egy másik .config mappát, de az nem lényeg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB