Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
nem kizart, hogy van ilyen arch-on, de meg egyszer nem lattam kozelrol ezt a disztrot (csak egy arch-os leirasban talaltam olyan reszt, ami segithet egy problemamon, viszont az nem teljes, csak egy kodreszlet egy forumon)
viszont sajnos ettol most nem lettem okosabb, ebben meg csak hasonlo sincs, mint amire nekem szuksegem lenne
esetleg - ha nem nagy keres -, megosztanad meg az init mellett talalhato (legalabbis ha jol olvasom az init file-t, amit feltoltottel) config nevu allomany tartalmat is?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB