- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
nem kizart, hogy van ilyen arch-on, de meg egyszer nem lattam kozelrol ezt a disztrot (csak egy arch-os leirasban talaltam olyan reszt, ami segithet egy problemamon, viszont az nem teljes, csak egy kodreszlet egy forumon)
viszont sajnos ettol most nem lettem okosabb, ebben meg csak hasonlo sincs, mint amire nekem szuksegem lenne
esetleg - ha nem nagy keres -, megosztanad meg az init mellett talalhato (legalabbis ha jol olvasom az init file-t, amit feltoltottel) config nevu allomany tartalmat is? -
rt06
veterán
ha van initramfs, akkor a /boot konyvtarban lesz, initrd, initramfs, vagy hasonlo kezdetu nevvel
ez tobbnyire egy tomoritett allomany (.cpio.gz), ki kell csomagolni, es ott kell megnezni, hogy az init nevu file-ban mik vannakha van initramfs, valoban cpio.gz, akkor igy tudod kicsomagolni a /tmp/initramfs konyvtarba:
mkdir -p /tmp/initramfs
cd /tmp/initramfs
zcat /boot/initrd.cpio.gz | cpio -idv -
rt06
veterán
meg tudna mondani nekem valaki, hogy az arch linux initramfs-eben levo init script-ben van-e olyan fuggveny, hogy poll_device, es ha igen, akkor mi a tartalma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB