Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Jobb persze, ha van fallback, csak én lusta vagyok a tetejére rakni a Hungary-t
Mert ugye sorrendben megy végig, és fallbacknek meg Austria lenne nálam (közeli, gyors). Amúgy nem szokott gond lenni, ha meg ilyen előfordult, addig belövök egy másik mirrort neki. De majd lehet, hogy belövöm rendesen.(#4334) korobi: reflector tud sebesség meg egyéb opciók alapján generálni (én nem használtam).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ugye sorrendben megy végig, és fallbacknek meg Austria lenne nálam (közeli, gyors). Amúgy nem szokott gond lenni, ha meg ilyen előfordult, addig belövök egy másik mirrort neki. De majd lehet, hogy belövöm rendesen.
BoB