Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikor az Evoval telepítettem Cinnamont választottam DE- nek, 1 éve ezt használom, így logikus volt

. Érdekes, de addig kutyultam, hogy most tökéletesen fut a plasma5, csak az említett problémák vannak. Mintről írok most, nekem is meglepetés, hogy sikerült nulla hozzáértéssel!

Az is meglepő, hogy a Nemo fut a KDE alatt.
Jó kis rugalmas rendszer ez, nem teszi tönkre még a Mint szutyka sem, kár emiatt aggódnod.
Nem lenne gond az angol használattal sem, csak a bill nem magyar kiosztású és ettől idegbajt kapok, a Firefox átállításával nincs gond, legfeljebb a legfrissebbnél nem lehet a betűket állítani. Nem tudod Arch- nál hogyan kell használni a FF ESR változatot?
Az SDDM a KDM helyett kell, mert nem támogatja a Plasma 5. Azzal a paranccsal letöltöd és telepíted.
Épp ez nem megy, nem engedi leszedni a KDM- et, igaz azzal is be tudtam lépni.
Így ez nem lenne gond.Legjobb 5let az hirtelen, hogy újratelepítem, úgyis rendezgetnem kell a meghajtókon elburjánzott partíciókat, kezdek belefulladni a különböző disztrókba.
Köszi a segítséget addig is, majd jövök, ha újratelepítek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így ez nem lenne gond.
BoB