Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Na, akkor beszámolót kérünk a tapasztalatokról. Gyurmafigura most a kísérleti nyúl, ha kiszárad, szétrepedezik az új KDE-től, akkor másnak már nem kell feltennie
Bár egy vérbeli gyurmafigurától azt várná az ember, hogy már a KDE6 preanalfagammáját teszteli mostanra. A stable ág a gyengéknek való 
-
whbear
őstag
Lejárt a szerk.
Az akonadi, krunner és minden ilyen szemét ki van kapcsolva, search pipa ki, baloofilerc start server=false és mégis teker. Órák óta egy szinte szűz rendszeren. Miért nem lehet ezeket a sz*rokat opcionálissá tenni. Komolyan gondolkodom hogy visszateszem a gnome-t.
Jó hogy szóltál mert így eszembe se jut ma frissíteni a munkára használt gépet. -
whbear
őstag
Hát ennek igazán örülök. Már egy hete tolják alá a csomagokat és megjött az egyik kedvencem is a baloo, mint a gwenview új függősége. Tekeri a procit fullon, a gép használhatatlan. Pedig vártam rá több órát hogy végezzen. Sehogyan sem tudom kiirtani, azon vagyok hogy a usr/bin -ből kitörlöm az összes baloo file-t. Szerinted? Hiába tettem be a /home könyvtárat a kivételek közé.
Benex: Mikor elindul a telepítő a pacmanXG, olvasod a hozzászólásokat, ott írjak ha valami baj van a csomaggal és akkor yest nyomsz az edit pkgbuild-ra és módosítod amit kell. Persze ha simán felmegy akkor semmit nem módosítasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár egy vérbeli gyurmafigurától azt várná az ember, hogy már a KDE6 preanalfagammáját teszteli mostanra. A stable ág a gyengéknek való