- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Ha szándékosan teszed oda ezeket a szóközöket, hogy a zöldfülűbbek se kavarodjanak el a telepítés során, akkor az más tészta.
Sajnos a mai világban egyre kevesebb figyelmet fordítanak az emberek a helyesírásnak, ami számomra kicsit elszomorító, mert egyfajta igénytelenséget (is) jelez, ami egyre általánosabb. Persze az én helyesírásom se tökéletes, hogy finoman fogalmazzak, de azért megpróbálok odafigyelni, amennyire csak lehet.@(#2746) N0zer0
"Viszont azért, mert valaki nem a helyesírás vagy a sztenderd nyelvjárás szerint ír, attól még nem lesz helytelen."tehát h igy irók akór az hejes?

Biztos én vagyok maradi, de nekem vagy valami helyesen van leírva, vagy helytelenül. És ebbe nem tartozik bele az, hogy vannak szavak, amelyeket többféleképpen is le lehet írni. Pl. a tejfől, tejfel; zsömle, zsemle stb. Ha valaki zsőmlének, vagy telyfőlnek írja, akkor az nekem akkor is helytelen lesz, ha az illető lakhelyén, az ottani alacsony iskolázottságú emberek így írják, mert nem tudják, hogyan kell helyesen.De mindegy végül is, nem akarok itt trollkodni, mert nem az én formám az ilyesmi, meg nem is idevalósi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB