- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Ha szándékosan teszed oda ezeket a szóközöket, hogy a zöldfülűbbek se kavarodjanak el a telepítés során, akkor az más tészta.
Sajnos a mai világban egyre kevesebb figyelmet fordítanak az emberek a helyesírásnak, ami számomra kicsit elszomorító, mert egyfajta igénytelenséget (is) jelez, ami egyre általánosabb. Persze az én helyesírásom se tökéletes, hogy finoman fogalmazzak, de azért megpróbálok odafigyelni, amennyire csak lehet.@(#2746) N0zer0
"Viszont azért, mert valaki nem a helyesírás vagy a sztenderd nyelvjárás szerint ír, attól még nem lesz helytelen."tehát h igy irók akór az hejes?

Biztos én vagyok maradi, de nekem vagy valami helyesen van leírva, vagy helytelenül. És ebbe nem tartozik bele az, hogy vannak szavak, amelyeket többféleképpen is le lehet írni. Pl. a tejfől, tejfel; zsömle, zsemle stb. Ha valaki zsőmlének, vagy telyfőlnek írja, akkor az nekem akkor is helytelen lesz, ha az illető lakhelyén, az ottani alacsony iskolázottságú emberek így írják, mert nem tudják, hogyan kell helyesen.De mindegy végül is, nem akarok itt trollkodni, mert nem az én formám az ilyesmi, meg nem is idevalósi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB