- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Ha szándékosan teszed oda ezeket a szóközöket, hogy a zöldfülűbbek se kavarodjanak el a telepítés során, akkor az más tészta.
Sajnos a mai világban egyre kevesebb figyelmet fordítanak az emberek a helyesírásnak, ami számomra kicsit elszomorító, mert egyfajta igénytelenséget (is) jelez, ami egyre általánosabb. Persze az én helyesírásom se tökéletes, hogy finoman fogalmazzak, de azért megpróbálok odafigyelni, amennyire csak lehet.@(#2746) N0zer0
"Viszont azért, mert valaki nem a helyesírás vagy a sztenderd nyelvjárás szerint ír, attól még nem lesz helytelen."tehát h igy irók akór az hejes?

Biztos én vagyok maradi, de nekem vagy valami helyesen van leírva, vagy helytelenül. És ebbe nem tartozik bele az, hogy vannak szavak, amelyeket többféleképpen is le lehet írni. Pl. a tejfől, tejfel; zsömle, zsemle stb. Ha valaki zsőmlének, vagy telyfőlnek írja, akkor az nekem akkor is helytelen lesz, ha az illető lakhelyén, az ottani alacsony iskolázottságú emberek így írják, mert nem tudják, hogyan kell helyesen.De mindegy végül is, nem akarok itt trollkodni, mert nem az én formám az ilyesmi, meg nem is idevalósi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Trollok komolyan
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB