Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Ha szándékosan teszed oda ezeket a szóközöket, hogy a zöldfülűbbek se kavarodjanak el a telepítés során, akkor az más tészta.
Sajnos a mai világban egyre kevesebb figyelmet fordítanak az emberek a helyesírásnak, ami számomra kicsit elszomorító, mert egyfajta igénytelenséget (is) jelez, ami egyre általánosabb. Persze az én helyesírásom se tökéletes, hogy finoman fogalmazzak, de azért megpróbálok odafigyelni, amennyire csak lehet.@(#2746) N0zer0
"Viszont azért, mert valaki nem a helyesírás vagy a sztenderd nyelvjárás szerint ír, attól még nem lesz helytelen."tehát h igy irók akór az hejes?

Biztos én vagyok maradi, de nekem vagy valami helyesen van leírva, vagy helytelenül. És ebbe nem tartozik bele az, hogy vannak szavak, amelyeket többféleképpen is le lehet írni. Pl. a tejfől, tejfel; zsömle, zsemle stb. Ha valaki zsőmlének, vagy telyfőlnek írja, akkor az nekem akkor is helytelen lesz, ha az illető lakhelyén, az ottani alacsony iskolázottságú emberek így írják, mert nem tudják, hogyan kell helyesen.De mindegy végül is, nem akarok itt trollkodni, mert nem az én formám az ilyesmi, meg nem is idevalósi vagyok.

-
Penty
aktív tag
Bocs, hogy debianosként itt tévelygek és archoskodok, de lenne egy észrevételem a fordítással kapcsolatban. Szerintem a kötőjeles toldalékokat közvetlenül kellene az adott szó után írni, nem pedig egy szóközt beiktatva, nem? Én legalábbis így tanultam. Tehát pl. nem "Grub2 -be", hanem "Grub2-be", nem "/boot -ba", hanem "/boot-ba", nem "LVM -et", hanem "LVM-et", nem "rEFInd -ot", hanem "rEFInd-ot" kellene írni.
Nem biztos, hogy igazam van, de én még így tanultam, hogy így a helyes. Erősítsen, vagy cáfoljon rám valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB