Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Szia.
Itt már többen leirták, hogy az Arch-hoz tanulni kell. Amig nem tudod normálisan telepiteni, és beállitani, addig ne használd élesben. Amennyiben ezt a tanácsot megfogadod, nem lesz semmi problémád. Amennyiben ezt nem tartod be, magadra vess, és ne az arch-ra köpködj.Vannak itt, kik szivesen segitenek, de a Te hozzáállásod nem megfelelő. [link]
Bocsi a rövid i betűkért, véletlen a régebbi Chrome-ot inditottam. :-) -
Apollyon
Korrektor
Az igen.
Azért mert nem tudtál bánni a titkosított partíciókkal nem kell egyből leírni az Archot meg az egész linux világot.Egyáltalán, minek neked titkosított partíció? Otthonra halál felesleges, hát még akkor ha nem is értesz hozzá. A fő probléma viszont ott van hogy alapjáraton arrogánsan állsz hozzá a témához.
Mondjuk én nem feltétlen az Ubuntut ajánlottam volna, de neked valszeg jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB