Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Nem netinstall volt pedig, hanem még a 2011.08 lemezről indultam és utána frissítettem. Megy amúgy minden rendben, csak megjegyeztem, hogy fura mód nekem nem jött létre az a fájl most.
A többit amit az imént ollóztam be azokat időközben összefésültem, nem volt azokban sem változás, azaz az rc.confban igen, már a hwclock démon nincs az újban és a network-ot is kivettem mert azt írták a networkmanager elég helyette ha az fent van, de nekem mégsem indult úgy. Aztán betettem a networkmanagert a sor végére, és úgy már elindult network nélkül is.Én igyekszem majd 1-2 naponta lefuttani a Syu -t, mert abba belevesznék ha rengeteg csomag lenne egyszerre. Pár darab közül meg csak van esténként 20-30 percem hogy kibogarásszam ha van valami teendő.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a gyorsaságán kívül még a szuper dokumentáció az ami megfogott az Archban. Szinte mindenre találok választ benne. Csak olyannal jövök amire nem - vagy mikor már órákat olvasgattam és kicsit elfogy a türelem

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Spórolós topik
- Gothic Remake - A történetre fókuszál a legújabb bemutató
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

BoB