Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Na, letettem az iPhonet, és ölembe vettem két notit. Az egyiken az van, hogy Manjaro Linux 3.10.28-1-MANJARO. Alatta az, hogy login:
Előtte meg azt kérte, hogy orvosoljam a problémát, és utána indítsam újra az MDM- et.Gondolom, hogy a kernel verziója a 3.10.28
Én először azt szeretném letesztelni, hogy képes vagyok- e visszaállítani a grafikus felületet.Aztán szívesen frissítem a kernelt is. Azt lehet egérrel, vagy terminálozni kell hozzá?
A drájverrel az volt a gondom, hogy videózásnál nagyon gyászos volt a felhasználói élmény. Nem todom, hogy a processzor alacsony órajele okozza- e, vagy szoftver. Elvileg az AMD APU- ban a grafikus mag nem gyenge. De ez egy E1-2100 (1GHz) 4giga rammal.
Tudtommal a videózáshoz nem kell 3d teljesítmény. Ellenben talán 2d- ből viszont sok.A Linux mellett azért döntöttem, mert ezt javasolta egy barátom, aki már régi linuxos. Korábban sem határolódtam el a kihívásoktól. De alapvetően munkára használnám a gépet, és nem csak kísérletezgetésekre. Korábban ezért esett a választás egy Mac minire. (Kivette az ember a dobozból, és működött.) Most viszont anyagi megfontolásból nem fért bele drága gép és fizetős oprendszer.
Elvileg böngészőből a legtöbb dolgomat el tudom intézni. Aztán később számlát nyomtatnék. Mindenféle olyanra használnám, amihez az okosteló már kevés. Egyelőre telefonról intézem amit csak lehet. De egy edzésprogramot azon legépelni nem kényelmes. Bár nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest