- Honor Magic V2 - origami
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Na, letettem az iPhonet, és ölembe vettem két notit. Az egyiken az van, hogy Manjaro Linux 3.10.28-1-MANJARO. Alatta az, hogy login:
Előtte meg azt kérte, hogy orvosoljam a problémát, és utána indítsam újra az MDM- et.Gondolom, hogy a kernel verziója a 3.10.28
Én először azt szeretném letesztelni, hogy képes vagyok- e visszaállítani a grafikus felületet.Aztán szívesen frissítem a kernelt is. Azt lehet egérrel, vagy terminálozni kell hozzá?
A drájverrel az volt a gondom, hogy videózásnál nagyon gyászos volt a felhasználói élmény. Nem todom, hogy a processzor alacsony órajele okozza- e, vagy szoftver. Elvileg az AMD APU- ban a grafikus mag nem gyenge. De ez egy E1-2100 (1GHz) 4giga rammal.
Tudtommal a videózáshoz nem kell 3d teljesítmény. Ellenben talán 2d- ből viszont sok.A Linux mellett azért döntöttem, mert ezt javasolta egy barátom, aki már régi linuxos. Korábban sem határolódtam el a kihívásoktól. De alapvetően munkára használnám a gépet, és nem csak kísérletezgetésekre. Korábban ezért esett a választás egy Mac minire. (Kivette az ember a dobozból, és működött.) Most viszont anyagi megfontolásból nem fért bele drága gép és fizetős oprendszer.
Elvileg böngészőből a legtöbb dolgomat el tudom intézni. Aztán később számlát nyomtatnék. Mindenféle olyanra használnám, amihez az okosteló már kevés. Egyelőre telefonról intézem amit csak lehet. De egy edzésprogramot azon legépelni nem kényelmes. Bár nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Házimozi haladó szinten
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic V2 - origami
- Asztrofotózás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest