Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Gratula hozzá
Csak egy jó tanács. A virtuális gépen levő linuxot ne tedd át a fizikaira clonezillával, hanem hozd újra létre. Max a config fileokat (pl openbox beállításait) vidd át. Így lehet sokat tanulni belőle, így fog rutinná válni. És ezt nem csak Arch-nál tudod majd hasznosítani a jövőben, hanem pl Debian alatt is., hiszen magát a linuxot fogod megérteni. Én pl sosem szerettem a linuxot, a népszerű debian miatt. Mikor egyszer olvastam a Manjaro-ról hogy rolling distro-s, akkor felkeltette a kíváncsiságomat. Ahogy szépen belemerültem egyre jobban megértettem az arch és egyben a linux működését. Emlékeim szerint így haladtam: Manjaro KDE, Arch KDE, Arch XFCE, Arch Openbox, Arch Bspwm. Most szinte minden programom terminálban fut. Csak pár kivétel van, mint a Chrome, Libreoffice, Transmission (torrent). Olyannyira belemerültem így 3 év alatt az archba, hogy a debian már gyerekjáték volt, és most linux rendszermérnökként dolgozom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - OFF topic
- iPad topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak egy jó tanács. A virtuális gépen levő linuxot ne tedd át a fizikaira clonezillával, hanem hozd újra létre. Max a config fileokat (pl openbox beállításait) vidd át. Így lehet sokat tanulni belőle, így fog rutinná válni. És ezt nem csak Arch-nál tudod majd hasznosítani a jövőben, hanem pl Debian alatt is., hiszen magát a linuxot fogod megérteni. Én pl sosem szerettem a linuxot, a népszerű debian miatt. Mikor egyszer olvastam a Manjaro-ról hogy rolling distro-s, akkor felkeltette a kíváncsiságomat. Ahogy szépen belemerültem egyre jobban megértettem az arch és egyben a linux működését. Emlékeim szerint így haladtam: Manjaro KDE, Arch KDE, Arch XFCE, Arch Openbox, Arch Bspwm. Most szinte minden programom terminálban fut. Csak pár kivétel van, mint a Chrome, Libreoffice, Transmission (torrent). Olyannyira belemerültem így 3 év alatt az archba, hogy a debian már gyerekjáték volt, és most linux rendszermérnökként dolgozom
BoB