Hirdetés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy dual gpu-s gépem. Egy AMD A8-5600k Radeon 7650D-vel (ez az elsődleges az UEFI-ben) és egy Ati Radeon HD5550-es kártyám.
UEFI boot, Arch Linux. Kettő darab 19"-os monitor ami VGA csatlakozós. Nem akartam kidobni egyiket sem, mert még működnek, de akadt egy kis gond vele. Mármint ami a HD5550-re kötött monitorra. Eddig vissza kellett tartani a kernel frissítést, mert azonnal csonttá fagyott a rendszer, ahogy engedélyeztem a 5550-esen a monitort. Ezt már javították, viszont előjött a fura képcsíkozódás probléma, ami a címben szerepel.
A legfrissebb radeon driver van fennt, amdgpu-val is próbálkoztam, de ezzel is ugyan ez a gond.
Van amikor elsőre jó a másodlagos kijelzőn a kép, de van amikor sok-sok próbálkozás kell hogy rendes kép legyen. Állítgatom a felbontást, a frekit (60 és 75 Hz), és egyszer jó lesz pár bróbálkozás után.
Megpróbáltam, hogy átdugom mások csatlakozóba, mert van rajta DVI-I, VGA, de ugyan ez a probléma.
Windows 8.1-10 alatt nincs ilyen gond.Csatolok képet, hogy hogyan néz ki a kijelző képe.
Valami tipp esetleg?
http://img4.imagetitan.com/img.php?image=23_20210329_163534_hdr1.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Könyvajánló
- Philips LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB