Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Systemd lelkivilággal kapcsolatos kérdés következik...
Van egy scriptem (undervolter.sh; egy parancs van benne csak, ugyanaz amit ki adnék terminalban. Szóval a scriptnek csak le kellene futni, aztán kész).
Le akarom futtatni ha a rendszer bebootol, és miután suspendből feláll akkor is.
Csináltam egy servicet:
/etc/systemd/system/undervolterresume.service[Unit]Description=ScriptAfter=Suspend.target #*#*[Service]Type=oneshotExecStart=/usr/bin/undervolter.sh[Install]WantedBy=multi-user.target
Boot után jó.De suspend után nem fut le. A
#*#*-al megjelölt részt próbálom variálni. Próbáltam Before=...-t de próbáltam ...=Resume.target - et is. Valaki tudja hogy mi lehet itt az ideális beállítás? Vagy a script ha már egyszer lefutott (boot után) akkor utánna már nem akar többet lefutni?(Valójában nem értem hogy boot után amúgy miért jó, hiszen a
#*#*-rész miatt akkor nem is kéne futnia; én úgy értelmezem.)Esetleg ha a script a login után/elött futna az is jó lenne. (Azoknak nem tudum mi a .target)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- iPhone 11 128GB 98% (3 hónap Garancia)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB