- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
urandom0
üzenetére
Egyrészt nem akarom, hogy pl. a tálca maradandó nyomot hagyjon maga után.

Másrészt nem tudom, mennyi ideig vagyok távol a géptől, ezért kapcsoljon be a képernyőkímélő, de ne zárjon le, csak mondjuk 60 perc után, vagy egyáltalán, hangulatomnak megfelelően állítom be.
Az meg nem hiszem, hogy jót tenne bármilyen megjelenítőnek, hogy óránként 4-5-ször ki-/bekapcsol.Na állj, a suspend az a felfüggesztés, az tényleg felfüggeszt minden folyamatot, és elmegy alvó módba!
Na de Te ezt ajánlottad korábban. Amúgy kipróbáltam, ha ebben a menüpontban a munkamenet felfüggesztéshez a zárolást választom, akkor pl. elérem az ftp szervert a gépen, tehát megy. Számomra kicsit félrevezető a megnevezés akár magyarul, akár angolul, különösen azért, mert az Energiatakarékosság alatt található.Ám mindegy is, köszönöm mindenki hozzászólását, de fölösleges több szót vesztegetni rá, csak tettem egy próbát, hátha valami elkerülte a figyelmem a beállítási lehetőségek közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB