Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blasius

tag

Sziasztok,

Egy funkciót keresek amit nem tudom hogy hívnak. Illetve azt sem tudom hogy egyáltalán létezik-e. De itt elég sok haladó megfordul úgyhogy gondoltam hogy rákérdezek. Azt szeretném hogyha beindítottam a rendszert, elindítottam a böngészőt, alkalmazásokat stb, akkor el tudjam menteni ezt az állapotot és később vissza tudjak bele lépni. Leginkább a hibernálás hasonlít ehhez, de azt ugye egyszer lehet újraindítani. Én a már egyszer hibernált állapotot szeretném valahogy újrafelhasználni.

A suspend és hibernálás úgy általában amúgy jó lenne. Ez a "hibernálás újrafelhasználás" funkció akkor jönne jól hogyha a rendszer lefagyott. Ekkor friss újraindítás és az appok újraindítgatása helyett újrafelhasználhatnám az elmentett hibernálást.

A legkritikusabb amúgy a böngésző lenne. Ha valahogy a böngészőt le tudnám "hibernálni" az is jó lenne. Fagyás után a böngésző alapból amúgy felkínálja hogy megnyitná a lefagyás előtti füleket, de azok nem jól nyílnak meg és mindent állíthatok be elölről... Chromiumot használok.

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák