Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Egy funkciót keresek amit nem tudom hogy hívnak. Illetve azt sem tudom hogy egyáltalán létezik-e. De itt elég sok haladó megfordul úgyhogy gondoltam hogy rákérdezek. Azt szeretném hogyha beindítottam a rendszert, elindítottam a böngészőt, alkalmazásokat stb, akkor el tudjam menteni ezt az állapotot és később vissza tudjak bele lépni. Leginkább a hibernálás hasonlít ehhez, de azt ugye egyszer lehet újraindítani. Én a már egyszer hibernált állapotot szeretném valahogy újrafelhasználni.
A suspend és hibernálás úgy általában amúgy jó lenne. Ez a "hibernálás újrafelhasználás" funkció akkor jönne jól hogyha a rendszer lefagyott. Ekkor friss újraindítás és az appok újraindítgatása helyett újrafelhasználhatnám az elmentett hibernálást.
A legkritikusabb amúgy a böngésző lenne. Ha valahogy a böngészőt le tudnám "hibernálni" az is jó lenne. Fagyás után a böngésző alapból amúgy felkínálja hogy megnyitná a lefagyás előtti füleket, de azok nem jól nyílnak meg és mindent állíthatok be elölről... Chromiumot használok.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB