Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Én Gnome-nak anno 2x adtam esélyt. Mind a kétszer gyorsan elbukott. Olyan érzésem volt, mintha olyan embereknek csinálnák, akik még életükben nem láttak számítógépet, tehát rettentően egyszerű, szájbarágós, átkonfigurálhatatlan. Ebből a szempontból a KDE jobb volt. Egészen addig, mig el nem kezdett foglalkoztatni a minimalista rendszerek, mert akkor igen gyorsan feltűnt, hogy azaz én világom. Gondolkoztam, hogy mielőtt UEFI átállás miatt komplett rendszer, sőt komplett SSD gyalulás volt a GPT miatt, hogy előtte felrakom az i3-at is, de ab abszolút minimalista tiling rendszerek már nem jönnek be nekem annyira. Egy egyszerű 15"-os notebookon nem tudnám az előnyüket kihasználni, nem sok minden fér el egy képernyőre. Viszont azért az ablakok gombbal való helyezgetése, nagyítása, kicsinyítése, szétosztása 2-vé megtetszett, úgyhogy azért azt megoldottam Openbox alatt.
Közben eszembejutott, hogy elfelejtettem, hogy az előző változatban a swappiness-re mennyit állítottam be, úgyhogy most kapott egy 30-as értéket. SSD + 4GB RAM memória + 2GB SWAP (ezt még sosem léptem túl), szerintem ezzel nem lövök bakot. Főleg úgy, hogy a legtöbb memóriát akkor foglalom, mikor egyszerre közel 60db gépre RDP-zek be a Remminával.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB