Hirdetés
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Lehet, hogy alapesetben lesz benne egy vezetékes kapcsolat, de ha nem lenne, akkor bizony fel kell venni nm-appletben egy vezetékes kapcsolatot, IP-nek dinamikust adsz meg, és mindent default-on hagysz, meg bejelölöd, hogy az legyen az alapértelmezett kapcsolat.
Tint2 elmegy, de a polybar szerintem is jobb.
Én anno LXDM-et használtam login managernek Openbox mellé. De mióta áttértem minimalista megoldásokra, azóta nem használok semmilyet. Egyszerűen konzolon jelentkezek be, és bizonyos konzolok (pl. 1-es, 2-es) úgy van beállítva a bashrc-ben, hogy az adott WM-et indítsa el (SwayWM, dwm) bejelentkezés után automatikusan. Ennek csak annyi a kellemetlensége a login managerhez képest, hogy a felhasználói neved is nekem kell beírnom, nem csak a jelszót. Viszont ezt felfogható egy plusz biztonsági lépésként, mert így a rendszerbe kontárkodóknak nem csak a jelszavad kell kitalálni, hanem előbb a felhasználói nevet is.
A login managereket én azért dobtam, mert fagyogatott a GDM-en és a KDE login managerén kívül az összes, az Intel GPU drivere miatt. Meg a SwayWM waylandes, és azt nem is tudja sok login manager indítani, lényegében csak a GDM támogatná, az meg nekem bloat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB