Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Elakadtam.
Szépen feltettem a rendszert, wifivel, openboxal és a sallangokkal. Újraindítás, és azóta nincs wifi.
Mindig azt írja a ping-re, hogy "Átmeneti névfeloldási hiba". Úgy tudom működésre bírni, ha minden rendszerindításnál ezt írom be sorba:sudo killall dhcpcd
sudo ip link set dev wlp2s0 down
sudo wifi-menu
sudo dhcpcdNode ez nem megoldás ugye.
Mi a fenét tudok kezdeni? 
Ez egy Lenovo G500 laptop egy Qualcomm Atheros AR9485 wifivel, amihez az ath9k driver töltődik be. Reggel 8-tól próbálom megfejteni google segítségével, de semmi nem vezetett eddig megoldásra! Valakinek ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szépen feltettem a rendszert, wifivel, openboxal és a sallangokkal. Újraindítás, és azóta nincs wifi.
Mindig azt írja a ping-re, hogy "Átmeneti névfeloldási hiba". Úgy tudom működésre bírni, ha minden rendszerindításnál ezt írom be sorba:
Mi a fenét tudok kezdeni? 

BoB