Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Ikonkészlet is módosítja a systray kinézetét? Hmm, akkor szerintem készítek egy image-t a mostani rendszerről, aztán utána elkezdek garázdálkodni az ikon-csomagokkal. Azon nem módosítottam semmit, mert ebben a felállásban gyakorlatilag nem látok ikonokat. Sem a panelen, sem asztalon nincsenek kirakva. Mindent a rofi-vel indítok. Kvázi totál üres a desktop a háttérkép és a készülő conky kivételével.
Viszont ha a Tint2-vel ilyen gondok vannak, akkor miért azt ajánlják a legtöbben mikor leírásokat olvasgattam...nem értem. Max nézek alternatívákat ami kis gépigényű, mert XFCE panelt, meg társait azért nem raknám fel. FbPanel rémlik még.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB