Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, sok hasznos dolgot említettél, valóban nem nagyon ismerem a KDE lelkivilágát, ahogy az Arch-ét sem.

A nyelvi beállításokkal viszont úgy vagyok, hogy ha már van lehetőség, akkor a saját nyelvemen használom a rendszert. Felhasználó vagyok csak, nem szaki meg guru és ha hibaüzenet jön, arra logikusan úgyis angol nyelvű találatok vannak így is, úgy is. Ha van olyan terület, ahol testre lehet szabni a disztrót, miért ne tegyem, nem én vagyok a rendszerért, neki mindegy, mit csinálok. Ha nem állítanám át magyarra, ugyanúgy tudnám használni, de mégis átállítom, egyszerűen ezt a nyelvet szeretem és tudom használni, ha perfekt angolos lennék, akkor is így lenne.
Amúgy papogány koma még nagyon az elején van, szóval ne nagyon lazítsatok, átteszi a törzshelyét végleg a Kezdőből!
A kitartása leírhatatlan.(#5112) Siriusb
Köszi! Ezt az egy sort értelmezve is elgondolkodom, ha már valamennyire készség szinthez közel ismeri valaki a használt rendszerét, miért akar mást használni......szinte minden másképp van, mint amit már fejből tudok megoldásként egy problémára.
(#5113) BoB Ez elég narcisztikusan hangzott, de már erre is van gyógymód. Különben jó is, hogy kinyaraltad magad!

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A kitartása leírhatatlan.
BoB