Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Az előző képen látható, hogy nem volt hálózat. Amit most másoltál be, ott az eth0 interface-n már működött, persze, hogy beállt az idő.
Szerintem olvasd át újra a Lenry által linkelt wiki oldalt.
Nem tudom, pontosan mi van a default config fájlban, de legalább magyar szerverre állítsd át. 
Az ntpq -np paranccsal is ellenőrizheted a futást, amelyik server *-gal meg van jelölve, azzal szinkronizálsz.
xkbcomp nem releváns, KDE-hez nem tudok hozzászólni, gondolom a saját rendszeridő beállító alkalmazása nyüszög, a consolekit hiánya miatt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom, pontosan mi van a default config fájlban, de legalább magyar szerverre állítsd át. 
BoB