Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Telepítettem a csomagot, de nem segített. Aztán letöröltem az egész deluge-t az összes függőségével majd újratelepítettem, az általad javasolt csomagot is. Így sem jó. DE most már ha konzolból indítom el a deluge-t akkor nem ír semmit sem már. Így kénytelen voltam a bekapcsolni a log-ot, és a loglevel-t debug-ra kapcsoltam.
Igazából adok egy linket hozzá, de a lényeges rész szerintem ez lesz:
[INFO ] 08:26:20 client:224 Connection lost to daemon at 192.168.1.110:58846 reason: Connection was closed cleanly.
Erre rákeresve kb tele a net ezzel a hibával.
A "szerver" oldalon nincs hiba (debian 7.9 wheezy), mert Win10 alatt simán kapcsolódik a 1.3.12-es deluge-vel
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB