Hirdetés
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Múltkor volt itt szó a KDE-ről, akkor nagyon fikáztam.
Most visszatértem Arch-ra (Gentoo-ból nagyon kiábrándultam pár nap alatt, FBSD meg nem való desktopra, pláne nem egy minden szir-szarral felszerelt laptopra, mindegy) és telepítéskor voltam olyan bátor, hogy feldobjak egy KDE-t.Tényleg sokkal jobb mint amire emlékeztem, én kb. 1 évvel ezelőtt próbáltam a KDE-t (KDE4 volt már az is) de az valami ritka bugos fostenger verzió lehetett mert itt szinte minden akkori probléma megszűntnek látszik.
Van pár dolog ami még mindig idegesít és nem jövök rá, hogy hol lehetne kilőni de csak megoldom valahogy.
Memória fogyasztás egész korrekt (ami azt illeti DÖBBENETES számomra, hogy ugyanazok a programok futnak mint anno XFCE vagy MATE alatt és ugyanannyit eszik a gép), van VSync alapból (legalább nem kell a comptonnal szarakodni), úgyhogy eddig kellemes meglepetés a KDE.Ja, és ezennel hivatalosan is bocsánatot kérek amiért olyan erősen kritizáltam a Qt-t meg a KDE-t

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Bluetooth hangszórók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB