- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Átneveztem, hogy vissza tudjam állítani később, ha kellene.
Fel is ment az xfce.Melyik tetszik? Kinézetre a Gnome 3.14, mert szép, letisztult. Használhatóságra a Cinnamon, Mate, és xfce között eddig nem láttam különbséget. Szerintem mindegyiknél tök egyszerű, hogy mi hol van.
Mondjuk nem most raktam fel az archot, szóvala gnome3 már szokás alatt van egy ideje, de valahogy a többi még mindig átláthatótt számomra. A Gnome inkább tabletes.
Az a gnome előnye, hogy oldalra tudok pakolni mindent; bal oldal dash (dash-to-dock), jobb oldalt Docky.
Elul felül semmi, hogy legyen hely a függőleges dolgoknak is. 16:9-en ez szerintem jobb, mint az alul felül sávok.
A másik háromból ezt hiányolom, bár ott is tuti meg lehet oldani, de a 2.4-es cinnamon-nál szinte minden kiegészítő arra panaszkodik, hogy nem kompatibilis verzió. A GNOme3-nél ilyet csak egyszer tapasztaltam, de arra jött a frissítés hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB