- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Az a bajom ezzel, hogy ezek az asztali gépek meghajtóira vonatkoznak főkét. Szerintem viszont nagyrészt notebookokban gondolkodunk. Engem ez továbbra sem győz meg arról, hogy hosszútávon bátran fektethetnék ATI/AMD kártyás notebookba. Ha másért nem, az ultrabrutál rövid támogatási periódus miatt.
A notebookom 2,53GHz dulacore, full HD gyönyörű kijelző, (sajnos fényes de ez akkoriban űber divat volt - rohadt zavaró), blue-ray íróval, 4GB memória, ATI Mobility Radeon HD 3650 és már két évvel ezelőtt isösszeomlott volna rajta a Linux a driver miatt, ha már akkor telepítem. A gép 2008-as. Ellenben akár 10-12 éves asztali gépbe is lehet életet lehelni. Ehhh...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB