- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Köszönöm szépen a kioktatást, megint tanultam valamit ;-)
Egyébként a Manjaro Arch alapú rendszer, némi különbséggel, alapvetően azonban itt is ugyan azok a megoldások érvényesek. Véleményem szerint teljesen értelmetlen lenne egy különálló topik, és felszeletelni piszlicsáré darabokra a fórumot.
Egyébként meg, még újrakezdő koromban az itt társalgó srácok bírtak rá a Manjaróra és ők hívtak ebbe a topikba, hogy segíthessenek nekem. Naponta itt szoktunk eszméket cserélni, így általában tudjuk, hogy kinek mi van fent. Azt gondolom, ha ők nem utálnak ki, akkor itt jó helyem van.
ubyegon2: Nem, nem jött rám a kényszer
De jó lenne, ha a fránya *.iso fájlokba bele tudnék nyúlni (tudom, hogy mi a veszélye, nem módosítani akarom, csak esetleg szétnézni benne... )Más: Manjaróra most jött ki egy 215MB-s csomag. Valaki feltette már? Nem akarnám összeborítani a jelenleg olajozottan működő hóbelebancot és inkább tanulnék mások kárán

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De jó lenne, ha a fránya *.iso fájlokba bele tudnék nyúlni (tudom, hogy mi a veszélye, nem módosítani akarom, csak esetleg szétnézni benne... )

BoB