Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VoLTE/VoWiFi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Már kétszer újra telepítettem a Manjaro-t, de a Firefox sajnos képes kiakasztani az x.org-ot és kilövi a billentyűzetet is. (van amikor több ablak van nálam nyitva és azokon belül több tab - szerintem a Friefoxnak komoly memóriakezelési gondjai vannak). Csak hard resettel tudom újraindítani. Valamiért, egyszer a geeqie-nél is előfordult, ugyan ez a probléma, ilyen eddig nem volt.
Éppen olyan szar lett a rendszer nálam, mint Uborka alatt. A torrenteket sem tudom valami miatt visszatölteni. Még egyszer megpróbálom feltenni (dd-vel írom meg a pendrive-ot, amint rájövök hogyan kell), ha nem fog futni rendesen, akkor vagy nézek valami más disztrót vagy visszateszem a Windowst, az képes atom stabilan hiba nélkül futni.
Persze, tudom, hogy atom stabilan fut az összedőlt x.org alatt a Linux, de ha nincs hozzáférésem, akkor az én szemszögemről bizony instabil. Már csak azért is, mert egyáltalán összedől az x.org.
A fene egye meg, azt hittem a Manjaro végre használható lesz! :s Nah, kiderítem hogyan működik az a dd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB