Hirdetés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Kicsit jobban utána olvastam a dolgoknak review-kban és fórumokban is és végülis megtaláltam a fő különbséget: Manjaro egy Arch fork, saját tárolóval, és az Arch-hoz képest jobban kitesztelt frissítésekkel, saját filozüfiával. Antergos viszont igazából egy Arch linux, olyan mint az Archbang csak még kényelmesebbé tett clickelős grafikus telepítővel, DE választóval, meg néhány előre telepített alkalmazással. A csomagok frissebbek, hamarabb jönnek ki mint Manjarohoz, de ugye ez hordozza azt a veszélyt is, hogy esetenként egy-két frissítés miatt elcsesződik valami, ami egy tapasztalt Arch felhasználónak nem különösebben okoz gondot, de egy kezdőnek beletörhet a bicskája.
Xfce: Hát ja... ismert bug/bugok ráadásul több éve és semmi, persze együtt lehet ezekkel élni, de ha nem lennének akkor talán még tökéletesnek is lehetne nevezni.
Én azt még mindig nem tudom eldönteni egyértelműen, hogy screen saver bug, vagy power management... nekem ez utóbbi gyanúsabb, mert például néztem nemrég egy lubuntut kiváncsiságból mert lxde-t még nem próbáltam és abban is xfce-power-manager van és ugyanezzel a buggal találkoztam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt még mindig nem tudom eldönteni egyértelműen, hogy screen saver bug, vagy power management... nekem ez utóbbi gyanúsabb, mert például néztem nemrég egy lubuntut kiváncsiságból mert lxde-t még nem próbáltam és abban is xfce-power-manager van és ugyanezzel a buggal találkoztam...
BoB