Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Triathlete
    senior tag

Teljesen egyetértek. Nemhogy az extra skill pontokra, hanem kb az utolsó 10-re már semmi szükség alapból sem. Nekem sokáig nem is volt elpattintva.
    A BP-kel elég jól haladtam én is, talán 5-7db van ami hiányzik. A stash kezelésem is totál hasonló, pénz 9M, így sokminden ami vehető inkább már megveszem. Egyetlenegy dolog tudna a wipe felé tolni ha valami nagyon, de nagyon jó skint adna.

Mai sztori: Jupiter és Osprey4, Spaceport, rocketeer farm épület tetején. Találkozok egy sráccal kis smalltalk majd mindenki a dolgára, látja, hogy csipkedem a rokit, odajön ad pár gránátot, hogy ezzel próbáljam, mondom köszi és megint megy mindenki a dolgára. Majd 2-3p elteltével feljön ő is az épület tetejére, gondolom jön segíteni, de ehelyett elkezd osztani Ven'4-el. Buktam a Jupitert is mert nem raktam zsebre. Mikor már a földön voltam, kérdeztem is, hogy akkor minek adtál gránátot öt perce. De válasz ekkor már nem jött! Érdekes helyzet volt.
    Aztán haverral duo-ban de nullásan és senki sem lőtt ránk, egy vélhetően szláv srácokkal összeverődtünk, tök sok BP-t adtak. Aztán utolsó pár kör Stella/night extract fiesta, azt kajálta mindenki. Fogtuk a metrót annak aki akart kimenni, hogy nem kelljen várni. Mindenki nagyon jó fej volt.
    Csak azért írtam, hogy elképesztő még mindig, hogy mennyire széles skálán mozog az élmény amit ez a játék tud adni!

Új hozzászólás Aktív témák