Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS
    őstag

Nem tudom ki hogy van vele, én továbbra se tartom valószínűnek, hogy resetelek, hiába raktam össze az expeditiont, arra jó volt pár napig a téli event után, hogy volt konkrét cél meg gyűjtögetni való.
    Igazából semmi érdemi jutalmat nem ad továbbra se, a skillpontok pedig továbbra is feleslegesek szerintem, semmit nem érzek belőlük játék közben így lvl75-ön sem.
    De leginkább engem az gátol meg, hogy totál jól elvagyok ezen a szinten amire felhúztam ennyi idő alatt a karaktert és semmi kedvem nulla új tartalom miatt előről kezdeni. Van elég pénzem, csomó jó gearem és eddig 66db BP (szeretném kimaxolni nyilván), ennek ellenére wolfpackon, trailblazeren kívűl kb semmit nem kraftolok mert nincs rá szükség szinte soha, mindent a shopból veszek régóta ami fogyó eszköz. A kedvenc fegyvereim javításához gyűjtöm mindig amit kell, minden mást pénzzé teszek, de azért minden hasznosból van készlet a stashben, hátha kell néha. Így sokkal élvezetesebb nekem játszani, az újonnan jövő tartalmak pedig szintén nem resethez kötöttek tehát amiatt sincs értelme.

Új hozzászólás Aktív témák